eueng

eu-fondovi

U ovom trenutku jedan od najvećih prioriteta hrvatskog društva u cjelini je usmjeriti svoje snage na izradu i provedbu kvalitetnih projekata koji će se moći, ravnopravno s projektima iz ostalih zemalja članica EU, natjecati za sufinanciranje iz EU fondova.

Krajem 2014. godine, Europska komisija je usvojila Sporazum o partnerstvu s Hrvatskom, kojim se utvrđuju načini korištenja strukturnih i investicijskih fondova u razdoblju 2014. – 2020. U tom razdoblju Hrvatskoj je dostupno ukupno 10,6 milijardi eura (10.675,944.270 EUR) za ulaganje u rast konkurentnosti, razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredu i ruralni razvoj te otvaranje radnih mjesta, namijenjenih posebice mladim osobama.

Ukoliko niste sigurni kako osmisliti i opisati EU projekt prihvatljiv ugovornim tijelima, kako financijski i administrativno upravljati projektima te kako se pripremiti za natječaje, slodobno nam se obratite sa bilo kakvim pitanjem ili zahtjevom. Sa svojim timom možemo Vam pomoći prilikom izrade i provedbe EU projekata financiranih iz fonda za regionalni razvoj, socijalnog fonda, te fonda za ruralni razvoj.

 

button