ms-integrity-naslov

Olakšava život poduzetnicima koji nemaju vremena za administraciju

Marko Skačej ekonomist je s dugogodišnjim iskustvom u bankarstvu koji je imao želju otvoriti vlastitu tvrtku za administrativno poslovanje. Na kraju mu je to i uspjelo, a danas Marko svojom tvrtkom MS Integrity olakšava život mikro i malim poduzetnicima koji nemaju vremena i resursa za bavljenje administrativnim poslovima.

Marko Skačej po struci je ujedno i inženjer laboratorijske dijagnostike i diplomirani ekonomist. Na pitanje o tako neobičnom karijernom odabiru, Marko odgovara kako je za vrijeme studija medicine počeo raditi u bankama i tu se rodila nova ljubav – ekonomija. Tako je Marko upisao i studij ekonomije i svoje godine proveo u bankarstvu gdje je prošao sve aktivnosti od onih administrativnih do projektnog menadžmenta.

Nakon direktorske pozicije u banci, okušao se u jednoj informatičkoj kući gdje je bio zadužen za razvoj poslovanja. Tamo je primijetio da mnoge tvrtke, iako imaju odličan poslovni model, često koriste obrasce i predloške za administrativno poslovanje iz raznih izvora koji nisu primjenjivi u svakoj situaciji. Tu je dobio ideju za otvaranje vlastite tvrtke:

Tada sam odlučio otvoriti vlastito poduzeće koje se bazira na administrativno-financijskom poslovanju. Smatram da sam dosta postigao u dosadašnjim institucijama i dosadašnjem radu te da imam dovoljno iskustva da bi sam mogao biti svoj šef i na neki način sam sebi osigurati svoju budućnost. Mislim da je to jedan veliki izazov s kojim se mogu nositi te logični nastavak moje karijere“.

Pročitajte više

About the author: fsrica